De Paarden

De Paarden

Onze paarden:

 

“Aster “ :

Aster is  een merrie en ze is geboren op  : 7/06/1998. Deze dame heeft al een eerbiedige leeftijd bereikt.

Als ouder paard  heeft zij al veel ervaring opgedaan in haar leven.  Zij is op 6 jarige leeftijd bij ons gekomen en zij heeft ons haar prachtige zoon Balder geschonken.  Balder loopt nog steeds bij haar op onze weides.  Aster is erg stabiel en zeer zelfzeker.  Ze is een zeer zorgzame moeder.

 

“Balder”:

Balder  is een ruin en geboren   op 30/3/2006.

Hij is, zoals reeds vermeld, zoon van Aster en hier bij ons geboren. Hij is onafscheidelijk van zijn moeder. De band met zijn moeder is heel bijzonder en brengt zijn gevoelige kant naar boven. Hij is een reus met een peperkoeken hartje. 

 

“Wannes”:

Wannes  is een ruin en  geboren op  15/5/2009.

Als 2 jarige  hebben wij hem aangekocht. Wannes kent de mens erg goed en heeft heel veel vertrouwen in de mens omdat hij grootgebracht is met de fles ( zijn moeder had een uierontsteking).

Hij is de knuffelbeer bij uitstek.

 

“Poirot”:

Pwaroo is een ruin en  geboren op   22/07/2010.

Jaren heb ik gedroomd om een Quarter te kunnen kopen , omwille van hun karakter.  Zeer cool en moedig.  Pwaroo is in 2013 als 3 Jarige bij ons gekomen : een droom die uitkwam voor mij . Hij is ook mijn grootste leraar . Cool als hij is, vraagt hij ook stabiliteit en zijn vertrouwen heb ik moeten verdienen. Onverstoorbaar karakter

Workshops.

" The Honest Horse "

Coachen met  behulp van Paarden.

The Honest Horse

Roesstraat 13

3670 Meeuwen-Gruitrode (Oudsbergen)