Methodiek

Methodiek

Methodiek / werkwijze

 

Een sessie  “coaching met paarden”  neemt over  het algemeen altijd  buiten in de natuurlijke omgeving naast de paarden plaats. Er wordt niet op de paarden gereden.  Rijervaring of ervaring met paarden is in deze context totaal niet van belang.  Voor ervaren ruiters en paardentrainers heeft hun paardenkennis geen invloed op deze manier van paarden benaderen.  Ook voor hun kan “ coaching met paarden “  een  “eye-opener”  zijn.

Outdoor kleding  is bij deze werkwijze wel een aanrader. Bij warm weer is zonnebescherming geen overbodige luxe. Aangepaste kledij en degelijke schoenen is nodig.  

Aan de hand van eenvoudige rustige opdrachten met een paard, kijken we samen naar de waarde die er op dat moment voor jou naar boven komt.

Naast de praktijk oefeningen met de paarden wordt er binnen  of buiten, naargelang het weer, samen gepraat  over de gedachten, veronderstellingen en gevoelens die naar boven komen.

De werking, het effect van de coachingsessie,  wordt dadelijk ervaren en er kunnen meteen beslissingen genomen worden tot actie.     Individuele coaching.                        Workshop.

" The Honest Horse "

Coachen met  behulp van Paarden.

The Honest Horse

Roesstraat 13

3670 Meeuwen-Gruitrode (Oudsbergen)