Gastenboek ervaringen

Gastenboek / Ervaringen

Ervaringen gastenboek:

B&B-gewijs en coaching-gewijs:Dag Marie-Paul en Eric, Ik wil je gewoon even bedanken voor alles! Vooral voor de toffe sessies met “Wannes” maar ook voor het altijd zo lekker eten. Hier kan ik even ontsnappen aan het dagelijkse leven, hier kom ik echt tot rust. Weet dat jullie fantastische mensen zijn met de meest fantastische dieren. Lieve groetjes  S.O.

 

 

Beste Marie-Paul, Ik was aangenaam verrast.De  warme ontvangst, het goede eten. Het is hier een paradijs om tot rust te komen. De sessies met de paarden zullen nog lang nazinderen. Bedankt voor het fijne en warme gevoel dat je geeft. N.C.

 


Ons verblijf was te kort. Heerlijk ontbijt, landelijke ligging, gezellige sfeer ..al deze elementen waren voor mij een meerwaarde om mijn innerlijk proces toe te laten. Bravo Marie-Paul , ik kom zeker terug.R.B. en l.H.

 


Beste Marie-Paul en Eric, Na een zeer warme en vriendelijke ontvangst met een verfrissend welkomstdrankje, begonnen we aan de workshop. Ik ben er nog lang niet want er is nog heel veel om aan te werken,  maar het begin is gemaakt. Ik ben er in geslaagd om in contact te komen met mezelf op een liefhebbende manier en niet meer op een afstraffende wijze zoals ik dat voorheen deed. Ik kijk er naar uit om deze tocht voort te zetten, een ontdekkingstocht waar ik het bestaan niet van afwist. De paarden laten mij liefdevol de weg zien. Dit is voor mij slechts het begin. Mijn grote oprechte dank.L.I.

 


Hartelijk dank voor de lieve, goede zorgen. Met liefde gedaan, dat voelen wij aan ons hartje en in onze overvolle magen. Bedankt 10.0000x voor alles en bij leven en welzijn tot volgend jaar. M.R. G. A. H. G.

 


Wat mij dadelijk opviel was de openheid en eerlijkheid van Marie-Paul.  “What you see is what you get”. Geen valse beloftes, geen valse hoop.  Dat werd bevestigd dankzij het fragiele contact met de paarden, dit zijn  een van de grootste waardes  in mijn leven.  “Openheid en eerlijkheid”. Ik was het vergeten. Bedankt om mij dit te laten herinneren. B.L.

 


“Na een paar dagen heerlijke pret

Heb ik mij even in afzondering gezet

Op jullie idylissche terras

Met uitzicht op het weidegras

Vol attenties en met oog voor detail

Voorvoelen jullie alles al”

Bedankt voor alles MV.H.

" The Honest Horse "

Coachen met  behulp van Paarden.

The Honest Horse

Roesstraat 13

3670 Meeuwen-Gruitrode (Oudsbergen)